95%-kal jobban jársz, ha e-cigarettát szívsz, mintha hagyományosan cigiznél!

Huszadannyi ember halna meg a dohányzás miatt, ha a hagyományos cigarettáról mindenki az elektronikus változatra szokna – állítja egy új kutatás.

Az Egyesült Királyság közegészségügyi szervezete megállapította: 95%-al egészségesebb az e-cigarettát szívni, mint a hagyományosat. A dohányzás új formáját támogató tanulmány persze hangsúlyozza: a leszokásért dolgozó szakembereknek és szervezeteknek az e-cigarettát használókkal is foglalkozniuk kell, de legalább addig huszadára csökkentik az egészségügyi kockázatokat. Ennyivel kevesebb ártalmas hatást mutattak ki ugyanis a kutatók, akik angliai példával szemléltették a különbséget: ha az országban minden dohányos az e-cigarettára váltana, akkor 80 ezer helyett 4 ezren halnának meg évente a káros szokás szövődményeként.

Hozzászólások

  • smoky #1

    Biztos, hogy egészségesebb, mert magamon érzem. Mióta ezt használom nem köhögök, reggelente nem krákogok, nem fulladok úgy. Mindenkinek ezt kellene szívni. Én próbáltam IQOS-t is, jó nagy átvágás az egész. Az e-cigaretta az egyedüli ami bevált.

  • Petya #2

    Egyetértek az előttem szólóval. Rengeteget javult a közérzetem mióta ecigizek. Egészségesebb és sokkal jobb ízű mint a cigaretta.

  • Gezaba #3

    Én is próbáltam az IQOS-t, büdös, rosszízű és ugyanúgy égésterméket szívsz mintha dohányoznál. Az elektromos cigaretta más, itt gőzt lélegez be az ember és nincs égéstermék. Én egy Voopoo Vincsi Mod Pod-ban találtam meg a tökéletes társat. És én is azóta nem krákogok, hogy elektromos cigarettát szívok.

Hozzászólás írása

Minden vélemény számít!