LIQUA e-liquidek

e-liquid
Kiszerelés:  10ml
Erősség:  0mg,  3mg,  6mg,  12mg,  18mg  nikotin

 

Figyelem! Ez a termék Magyarország területére nem rendelhető.
A rendelési korlátozás csak a nikotintartamú kiszerelésekre vonatkozik.

Kiválasztás törlése

Termékleírás

LIQUA E-liquid
 
Kiszerelés:  10ml
 
Erősség:  0mg, 3mg, 6mg, 12mg, 18mg
 

Összetétel:

 

  • propilén-glikol:  50% PG
  • növényi glicerin:  50% VG
  • aroma, (nikotin)

 
 
Figyelmeztetés! Ez a termék nikotint tartalmaz, ami erős függőséget okozó anyag.
 
Veszély! Bőrrel érintkezve mérgező. Gyermekektől elzárva tartandó. Bőrrel való érintkezés esetén mossa le bő szappannal és vízzel. Ha rosszul érzi magát, hívja a toxikológiai információs központot: 0254 774 166 vagy orvost. Tartsa bezárva. A flakont a vonatkozó törvényeknek megfelelően kezelje.
Ne használja a termékeket, ha Ön 18 év alatti személy, ha Ön várandós kismama, valamint szív és érrendszeri megbetegedésben szenvedő beteg, vagy Propilén-glikolra (PG) allergiás.

        18       pregnant        sziv        allergia

 

Ritchy – prémium e-liquid

 

A LIQUA e-liquid -ek magas minőségi szintet képviselnek és teljes mértékben megfelelnek az európai unió előírásainak, elvárásainak. Az e-liquid -ek kizárólag ellenőrzött kiváló minőségű alapanyagokból készülnek. Az olasz aromák felhasználásának köszönhetően, íze tiszta és természetes. A LIQUA e-liquid -ek gyártója a Ritchy, 2009-ben alakul, és mára egy világméretű vállalattá nőtte ki magát. A cég több mint 200 szakértőből áll, és 2 gyárral rendelkezik. Liquidjeit már több mint 85 országban forgalmazza, köztük a teljes unió területét beleértve. Folyamatos fejlesztéseinek köszönhetően kijelenthető, hogy a világ legismertebb és legkedveltebb e-liquidje.
 

Gyártó honlapja:  megtekintés

 

Ár:  3,50 €

 

További információk

Íz:

Alma, American Blend, Barack, Bogyósgyümölcs mix, Bright dohány, Cseresznye, Csokoládé, Energiaital, Eper, Feketeszeder, Keksz, Kóla, Mentol, Narancs, Sárgadinnye, Török dohány, Tradicionális dohány, Vanília

Erősség:

0mg, 3mg, 6mg, 12mg, 18mg

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Mondd el a véleményed