Emporio SALT Shot 5x10ml / 20mg Booster

 
A készletről kérjük érdeklődjön telefonon +421 918 233 066 munkanapokon 10-18 óra között, vagy írjon nekünk facebook oldalunkon: KLIKK IDE

 

A nikotin só, lágyabb torokhatású folyadékok kikeverését teszi lehetővé nagyobb nikotintartalom mellett. Főképp Podokhoz fejlesztették ki, de használható hagyományos készülékekkel is.

Előnyök: jobb nikotin felszívódás, lágyabb e-liquidek, a nagyobb nikotin dózisok alkalmazásának köszönhetően csökken az e-liquid fogyasztás.

 

Kiszerelés:  5x10ml / 20mg Nic SALT – 50PG/50VG (nikotin só)

Ár:  10,00 €

Forintban is fizetheted:  MNB napi középárfolyam + 5 Ft / egy euró váltási árfolyamon

 

Összetétel:

 

  • propilén-glikol (PG)
  • növényi glicerin (VG)
  • SALT (nikotin só)

 

Figyelmeztetés! Ez a termék nikotint tartalmaz, ami erős függőséget okozó anyag.

 

Veszély! Bőrrel érintkezve mérgező. Gyermekektől elzárva tartandó. Bőrrel való érintkezés esetén mossa le bő szappannal és vízzel. Ha rosszul érzi magát, hívja a toxikológiai információs központ: 0254 774 166 vagy orvost. Tartsa bezárva. A flakont a vonatkozó törvényeknek megfelelően kezelje.

 

Ne használja a termékeket, ha Ön 18 év alatti személy, ha Ön várandós kismama, valamint szív és érrendszeri megbetegedésben szenvedő beteg, vagy Propilén-glikolra (PG) allergiás.

     18     pregnant     sziv     allergia

 

Emporio SALT Shot Booster

Az Emporio nikotin sós Booster-ek magas minőségi szintet képviselnek és teljes mértékben megfelelnek az európai unió előírásainak. A nikotinos folyadékok kizárólag ellenőrzött kiváló minőségű és legtisztább alapanyagok használatával készülnek az Imperia Csehországi gyárában.