Patronok

Vandy Vape Berserker V1.5 MTL RTA e-cigaretta patron

A Berserker V1.5 a Vandy Vape által gyártott legjobb MTL RTA patron, mely páratlan gőzölési élményt nyújt a felhasználó számára.

 


 

SMOK TFV16 Tank e-cigaretta patron

A TFV16 Tank e-cigaretta patron a felhők királya. Biztonsági zárral ellátott utántöltő fedéllel, buborék pyrex üveggel és 9ml-es kapacitással.

 


 

GeekVape ZEUS-X RTA e-cigaretta patron

A ZEUS-X egy szivárgásmentes RTA patron, melyet az RTA szerelmeseinek terveztek. A ZEUS-X méltó utódja elődjének.

 


 

GeekVape Ammit MTL RTA e-cigaretta patron

Az Ammit MTL RTA a GeekVape csapata által kifejlesztett zászlóshajó az MTL tartályok között, mely páratlan gőzölési élményt nyújt a felhasználó számára.

 


 

GeekVape Alpha Tank e-cigaretta patron

Az Alpha a GeekVape csapata által kifejlesztett zászlóshajó sub ohm tartály, mely páratlan gőzölési élményt nyújt a felhasználó számára.

 


 

GeekVape ZEUS RTA e-cigaretta patron

A Zeus egy szivárgásmentes RTA patron, melyet az RTA szerelmeseinek terveztek. A Zeus-t felhasználóbaráttá tették, miközben kiemelkedő íz és gőz élményt biztosít.

 


 

SMOK TFV8 Baby V2 e-cigaretta patron

A TFV8 Baby V2 e-cigaretta patron az első változat méltó utódja. Biztonsági zárral ellátott utántöltő fedéllel és buborék pyrex üveggel.

 


 

SMOK TFV12 Prince e-cigaretta patron

A TFV12 Prince e-cigaretta patron a felhőkirály gyermeke. Biztonsági zárral ellátott utántöltő fedéllel és buborék pyrex üveggel. 8ml-es kapacitása a legnagyobbak közé emeli.

 


 

Joyetech EXCEED D22 e-cigaretta patron

Az EXCEED patron egyszerű megoldást kínál az e-liquid utántöltéséhez. Légáramlása szabályozható. Alsó kazánja könnyedén cserélhető. 2 vagy akár 3.5 ml-es kapacitással használható.

 


 

Eleaf GS-Tank e-cigaretta patron

Az Eleaf GS Tank patront plusz 1 db porlasztóval kapod meg. Az Eleaf patront használhatod hőmérséklet szabályzós, vagy teljesítmény szabályzós üzemmódban.

 


 

Eleaf MELO 4 D22 e-cigaretta patron

A MELO 4 D22 e-cigaretta patron egy teljesen újratervezett konstrukció a DL (tüdőre szívó) stílus kedvelőinek. Eltolható zárófedelével kényelmes utántöltést tesz lehetővé.

 


 

Eleaf MELO 4 D25 e-cigaretta patron

A MELO 4 D25 e-cigaretta patron egy teljesen újratervezett konstrukció a DL (tüdőre szívó) stílus kedvelőinek. Eltolható zárófedelével kényelmes utántöltést tesz lehetővé.

 


 

Eleaf GS Air 2 e-cigaretta patron

Az Eleaf GS Air 2 patron, alsó kazános, könnyen kezelhető, 2.5ml-es kapacitással és üveg palásttal. MTL (slukkolós) használatra.

 


 

Eleaf iJust S e-cigaretta patron

Eleaf iJust S patron, alsó kazános, könnyen kezelhető, 4ml-es kapacitással és üveg palásttal. A patront az azonnal tüdőre szívás kedvelőinek ajánljuk.

 


 

SMOK TFV8 Baby e-cigaretta patron

SMOK TFV8 Baby Tank patront, kezdőknek, haladóknak, profiknak egyaránt ajánlani tudjuk. Tökéletes megmunkálás, magas minőségi szint, sokszínűség jellemzi.

 


 

OBS Engine Nano RTA e-cigaretta patron

OBS Engine Nano RTA e-cigaretta patront azok számára fejlesztették ki, akik klasszikusan egy fűtőszállal szeretik használni patronjukat és maguk tekernék spiráljaikat.