LIQUA Mix E-liquid

 
A készletről kérjük érdeklődjön telefonon +421 918 233 066 munkanapokon 10-18 óra között, vagy írjon nekünk facebook oldalunkon: KLIKK IDE

 

Kiszerelés:  10ml

Erősség:  0mg, 3mg, 6mg, 12mg, 18mg

Ár:  4,00 € AKCIÓ 3,00 €

Forintban is fizetheted:  MNB napi középárfolyam + 5 Ft / egy euró váltási árfolyamon

 

Összetétel 0, 3, 6 mg/ml nikotin:

 

  • propilén-glikol:  35% PG
  • növényi glicerin:  65% VG
  • aroma, (nikotin)

 

Összetétel 12, 18 mg/ml nikotin:

 

  • propilén-glikol:  50% PG
  • növényi glicerin:  50% VG
  • aroma, (nikotin)

 

Figyelmeztetés! Ez a termék nikotint tartalmaz, ami erős függőséget okozó anyag.

 

Veszély! Bőrrel érintkezve mérgező. Gyermekektől elzárva tartandó. Bőrrel való érintkezés esetén mossa le bő szappannal és vízzel. Ha rosszul érzi magát, hívja a toxikológiai információs központ: 0254 774 166 vagy orvost. Tartsa bezárva. A flakont a vonatkozó törvényeknek megfelelően kezelje.

 

Ne használja a termékeket, ha Ön 18 év alatti személy, ha Ön várandós kismama, valamint szív és érrendszeri megbetegedésben szenvedő beteg, vagy Propilén-glikolra (PG) allergiás.

     18     pregnant     sziv     allergia

 

Ritchy – prémium e-liquid

 

A LIQUA e-liquid -ek magas minőségi szintet képviselnek és teljes mértékben megfelelnek az európai unió előírásainak, elvárásainak. Az e-liquid -ek kizárólag ellenőrzött kiváló minőségű alapanyagokból készülnek. Az olasz aromák felhasználásának köszönhetően, íze tiszta és természetes. A LIQUA e-liquid -ek gyártója a Ritchy, 2009-ben alakul, és mára egy világméretű vállalattá nőtte ki magát. A cég több mint 200 szakértőből áll, és 2 gyárral rendelkezik. Liquidjeit már több mint 85 országban forgalmazza, köztük a teljes unió területét beleértve. Folyamatos fejlesztéseinek köszönhetően kijelenthető, hogy a világ legismertebb és legkedveltebb e-liquidje.

 

Gyártó honlapja:  megtekintés